Onsdag 23 Juni 2021
 
 
Schwarzkopf Gliss Shea Cashmere
 

dagarna lanserar Schwarzkopf Gliss en ny hårvårdsserie för torrt och skadat hår. Shea Cashmere innehåller, som namnet antyder, återfuktande Sheasmör och kashmirprotein. Ämnen som tränger in i vintertrötta hårstrån och ger det den extra näring som behövs för att möta våren. Sheasmör utvinns ur nötterna från Sheaträdet som växer i Centralafrika, och är känt för sina fuktgivande egenskaper. Kashmirproteinet utvinns ur exklusivt kashmirfiber och sägs göra håret upp till tre gånger så smidigt. 


Det här är kanske inga flashiga flaskor att skryta med på badkarskanten direkt, men produkterna gör sitt jobb. Shampoot gör håret rent, balsamet gör trassligt hår lätt att kamma ut, hårinpackningen gör det ännu lite lättare och leave-inkrämen visar sig funka ypperligt på min tvåårings dreadsliknande lockar som för en gångs skull går som en dans att kamma ut (hon har nämligen på tok för lite tålamod för att vänta på effekten av ett vanligt balsam). Doften är dessutom alldeles ljuvlig - komponerad av bland annat bergamott, lakrits vanilj, karamell, vanilj, persika och honung. Luktar vår! Gliss Shea Cashmere är mycket prisvärda produkter som jag definitivt kommer att packa ner i gymväskan på vägen mot mitt sunda och fräscha 

vårjag.
Nu har du chansen att vinna ett kit innehållande hela Gliss Shea Cashmere-serien: shampoo, balsam, inpackning och leave-in!

Maila namn och adress tillsammans med en motiverande kommentar till varför just du ska vinna till kajsa.adelia-alund@gazet.se.
 
 
 Produkterna finns i en butik nära dig och kostar mellan 42-79 kr.
 
 
 
 
Kajsa Adelia Ålund
kajsa.adelia-alund@gazet.se
27 April 2010 11:19