Måndag 20 September 2021
 
 
Testpilot Beauté
Skönhetsredaktörer som ständigt provar och testar har möjlighet att snabbt hitta nya guldklimpar i det ständigt förnyade utbudet som lätt går andra förbi. Enligt Lisen Sundberg som är tidningen CHICs egen skönhetsredaktör extraordinaire. Med passion för det sköna och med möjlighet att lukta, se och prova på det allra senaste missar hon väldigt lite har hon samlat sina godbitar 
 

Lisen testar LÓreals nya produkter på Studio Secrets lanseringen

VILKA 3 PRODUKTER ÄR HETAST JUST NU
Jag känner helt klart att den nya neutraliserande primern (ca 195 kr.) från L’Oréals Studio Secret-serie känns spännande. Trots att det funnits neutraliserande produkter förr är det lite av en revival för mig. I övrigt Chanels mullvadsbruna lack i färgen Particulière (ca 245 kr.) och lila ögonskuggor.

TREND SOM BUBBLAR MEST HOS DIG JUST NU
Jag älskade den grafiska känslan på Valentinos S/S 2010-visning med kraftig markering av enbart det övre ögonlocket till en i övrigt blek, bar hud och högblankt svarta naglar. En annan, lite mer vårig trend, som jag gärna ser mer av är just de lila skuggorna, som de bars på Marios Schwabs modeller.

KAN DU GE TIPS PÅ HUR DU TAR DIG IGENOM VINTERN
Jag lagar mycket mat med vänner och förbrukar enorma mängder värmeljus hemma. Talar vi i skönhetsväg är det nu jag unnar mig en ny, oemotståndlig parfym som jag kan njuta av hela dagen. Just nu är jag inne på den lite speciella doften Paprika Brasil från Hermessence (Hermès)

 
 
 
Mia Högfeldt
mia.hogfeldt@gazet.se
21 April 2010 22:48
 

 
Bild: Jakob Fridholm