Fredag 30 Juli 2021
 
 
Michael Kors för Estée Lauder
 
Jag är svag för vackert smink i vackra förpackningar. Denna gång är det Michael Kors samarbete med Estée Lauder som skapat lite extra craving i hjärtat. 
Aarin Lauder (barnbarn till Estée Lauder och VD och kreativt ansvarig på företaget Lauder) och Michael Kors är gamla vänner och har arbetat mycket tillsammans.     
Deras senaste skapelse "Very Hollywood Collection" är namnet på vårens make-up som består av 2 delar, Bel Air Beige & Rodeo Pink.
         
Bel Air Beige
       
Rodeo Pink

–Bronzer och rosiga kinder och ögon. Starka, men inte överarbetade. Vårens look enligt Allures skönhetsredaktör. Hon har Michael som personlig favorit och rapporterat från visningarna i många år.
–Klassikt ansikte med färger som poppar. "Bel Air Beige" är varm, med skimrande persika på läppar och kinder, beige och choklad på ögon, med ett vackert beigeskimmrande lack. 
Allt från färger till förpackningar är skapade med glamorösa Hollywood som inspiration, något som kan ses lite som en snilleblixt från Michael Kors sida. Ända sedan Marilyn Monroes tid har det vilat något magiskt över hela Beverly Hills, Rodeo Drive och Hollywood-grejen, som vi dödliga inte verkar kunna få nog av. Just det faktum bidrar en hel del till varför det kliar lite extra i fingrarna. 
  

Priserna kommer ligga mellan 210-435 kronor och ska finnas i diskarna från och med februari. 

 
Johanna Furulind
johanna.furulind@gazet.se
21 April 2010 22:39
 

 
Bild: Estée Lauder