Fredag 30 Juli 2021
 
 
skönhetspalatset extraordinaire

Äntligen skall Stockholm få en skönhetssalong som för tankarna till dom internationella smakfulla salongerna i Paris, New York och Milano. Den 7 december slår Jean Pierre Barda upp dörrarna till sin första egna salong, by Barda på Birger Jarlsgatan 33 mitt i Stockholm.
 
"Min ambition är att skapa en salong som för tankarna till gamla tiders skönhetssalonger och som samtidigt möter kundernas moderna behov. En plats  där hår skönhet, mode och inredning fungerar som inspirationskällor till ett skönare liv. Inte bara på utsidan, utan även på insidan. En salong där det finns tid att koppla av och känna lugn samtidigt som man får nya impulser" säger Jean Pierre. 

För att göra livet enklare för sina kunder kommer by Barda satsa på bl.a generösa öppettider 08-21 vardagar och 10-17 lördagar samt speciella drop-in-tider.
 
 By Bardas filosofi speglar på många sätt JP:s egen bakgrund. Redan som 17 åring började han jobba som makeupartist. Sedan blev han lärling hos legendariska Björn Axén där han först var assistent och sedan anställd frisör. Efter framgångarna med glamgruppen Army of Lovers där han också var ansvarig för gruppens styling, återvände JP tillbaka till sina beauty rötter. Han har arbetat för Mikas och var även ansvarig för alla makeovers i populära Silikon som gick i TV3. Hans genuina intresse för mode och skönhet gjort honom till en mycket populär föreläsare och inspiratör. Han är framförallt uppskattad för sin förmåga att förmedla sitt budskap på ett roligt, lustfyllt och sympatiskt sätt som alla kan ta till sig. 2008 lanserade JP sin egen kollektion av solglasögon- Prestige by Barda. Nu är det alltså dags för den egna salongen som erbjuder allt inom skönhet. 

I salongen arbetar man med Wella, GHD, Sebastian, Clarins och Ole Henriksen m.fl.
 
Mitt råd är att göra bokningsförfrågan omgående för det kommer bli riktigt populärt. www.bybarda.com


 
Beatrice Renner
beatrice.renner@gazet.se
21 April 2010 22:36
 

 
Bild: Carlo Bosco