Fredag 30 Juli 2021
 
 
Äntligen har Noir&Blanc en egen butik. 
 av: Jenny von Essen


 

Torsdag den 28 oktober firade noir&blanc öppningen av deras första butik på Tjärhovsgatan 3 på Södermalm. Butiken STORE ryms i Nakknas tidigare butikslokal.

”Tanken med en egen butik i Stockholm är att kunna ha ett ställe där man kan få tag på allt vi designar för varje säsong. Även de plagg som ingen annan butik har köpt in och som vi bara har i några få exemplar. Då blir det lite extra roligt att komma till oss och hitta något unikt”, säger Linnéa Carlgren från noir&blanc.

 

                                                   


        

 

”Butiken ska även vara ett slags testlaboratorium för nya idéer så vi kan kolla vad våra kunder tycker och sedan avgöra om det är något vi ska satsa mer på. Nu till hösten har vi för första gången designat stickade plagg och accessoarer i svart och vitt som vi endast säljer i vår egen butik till att börja med. Det stickade kommer redan att finnas i butiken när den öppnar den 28 oktober. Sedan har vi planer på att ta fram lite billigare, enklare basplagg, som t-shirts och tights för att matcha alla fina speciella plagg i vår kollektion”, säger Petra Thoms från noir&blanc.

 

                                        

                                          

                                        

Förutom noir&blancs egen kollektion kommer STORE att sälja Odeur, Nakkna och smycken från Göran Kling. Butiken är ett samarbete mellan noir&blanc och säljagenterna entreprenörerna David&NiklasInredningen har tagits fram av Godspeed furniture.

 
        

                                          

        
 
Håll utkik på Gazet.se  för snart kommer en intervju med duon bakom det hyllade märket!
 
Fotograf: Matilda Kreem
Stylist: Jenny von Essen
 
Mia Högfeldt
mia.hogfeldt@gazet.se
11 November 2010 00:47
 

 
Bild: Matilda Kreem