Söndag 24 Oktober 2021
 
 
Har ni märkt att det gått 7 dagar sedan vi listade förra veckans snackisar? Om så inte är fallet så kan jag meddela att nu är det åter dags igen. Här kommer mina reflektioner över veckan som gått.

Elisabeth Taylor har dött i en ålder av 79 år. Hon somnade in på ett sjukhus med alla sina fyra barn omkring sig. Kroppen orkade inte mer, den slumrade in och sa upp sig, kanske inte konstigt om man tänker på det liv som denna kvinna levt. Satt och försökte summera hennes livstid men gav ganska så raskt upp.
Egentligen behöver det inte bli någon djupdykning utan jag kan göra en fastforward.
Här har ni Bettan: Män – sprit – män – film – sprit – Aids ambassadör – sprit - män.
Har jag missat något?

Så om jag nu kan se en ljusglimt med hennes bortgång så måste jag få lyfta fram det faktumet att hon nu är återförenad med Richard Burton, hennes livs stora kärlek. De var gifta två gånger men strulade säkert 102 gånger. Äntligen lever de i frid när de nu sitter tillsammans på varsitt moln, nervöst tittandes på den himmelska klockan och undrar ”när börjar Happy Hour i himlen?”

Jag säger bara vila i frid och skål!


Ingen har väl missat att två Trollhättebor är i final i Lets Dance. Den Trollhättanska trojkan sopade bort den värmländska solen, Tina fick respass och Jessica och Frank blev kung och drottning. Jag kan inte sia utgången på fredag men anser att båda två är ordentliga vinnare. Frank har i denna stund fått ordning på sin skit och Jessica har övervunnit det stora spöket, nämligen henne själv. Hon fann självkänslan och tryggheten i dansen, och motade bort de inre demonerna. Vi tittare kommer sitta med naglad blick på fredag. Vi kommer rösta och vi kommer att heja. Hela Trollhättan sluter upp och vill se en rafflande final. Egentligen kan det inte bli bättre. Grädden på moset skulle väl bli om Frank gick och gnuggade sig mot Tony Irving, något som Tony drömt om sedan program ett.
Så Frank, gör Tony en tjänst och uppfyll hans våta dröm, vi från Trollhättan är ju ett folk som brukar bjuda på oss själva. Eller hur?

IKEA krossar fördomar. Deras reklamkampanj i Italien där två män håller handen får ultrakonservativa Italien att gå i taket. Att två män kan hålla handen, bo ihop och samtidigt shoppa en Billybokhylla har fått det konservativa folket att gå man ur huse. Ingenstans upplevs det så äckligt att just två män har en relation. IKEA skiter blankt i vilket och affischerar friskt. Detta är coolt och kanske blir det följder då det surras om Ingvar Kamrad som nästa öppningstalare för Pridefestivalen, surret är mest i mitt eget huvud, men visst skulle det vara coolt? Det finns ju igen man som tagit fram så många män som passar ihop. En Billy har många gånger suttit mycket nära Carl-Johan, två herrar som blir en perfekt match, oavsett vad hela Italien säger.

Kan det vara en vecka utan att vi pratar
Libyen? Tydligen inte. Nu har NATO fått storhetsvansinne och bombar sönder allt som finns. Det som tidigare var ett galet tillhåll är snart en grop på kartan. Sverige med de få stridshetsare som vi har, hoppas innerligt att vi kan få skicka hela vår flotta med exakt 8 plan för att hjälpa till. Jag ber på mina bara knän att alla oskyldiga håller sig inne då vi levererar våra JAS eftersom dessa tenderar att först flyga upp för att ganska så snart göra otroliga magplask. Kanske skulle man bifoga den youtube video från vattenfestivalen 1991 eller så bör de Lybiska folket få rabatt på de t-shirtar som trycktes upp för tillfället. Oavsett så tror jag inte att Gadaffi darrar i knävecken av Sveriges otroliga militära insats, eftersom Gadaffi själv har mer soldater i vardagsrummet än vad vi har i hela Sverige.

Ja, detta för avsluta veckan. Som vanligt är det ett nöje att träffa er vänner.

Vi hörs..!

 
Therese Mc Donald
therese.mcdonald@gazet.se
26 Mars 2011 01:30