Lördag 23 Oktober 2021
 
 

Som ni vet så älskar jag det jag gör. Men det är inte alltrid så bra för mig att hela tiden befinna mig under lupp! Det är både på gott och ont att vara en skönhetsexpert! Det är klart att jag är yrkesskadad, det är mitt jobb att hålla mig uppdaterad om det allra senaste produkterna och tekniken/behandlingarna inom området. Men det göt ju också att jag är ett lättpåverkat "offer",  Jag menar att det är ju så lätt att tvivla på sin egen tillräcklighet Dom flesta har ju svårt att tycka att dom duger som dom är. Oftast så ser ´man till det man INTE har i stället till det man har. ALLA andra är så mycket snyggare och smartare än man själv. Tänk dig då att det är ditt jobb att ständigt träffa och titta på vackra människor som tvivlar på sig själva och sin egen person. Klart att jag påverkas..jag har en hatkärlek till min bransch Samtidigt som fet är så fantastiskt kul att kunna fixa och trixa med sitt eget utseende Så är det extremt sjukt att man skall behöva göra det  för att överhuvud taget få vara med i "matchen" ! Ok att man fixar sig för att man vill vara lite extra fin för sin egen skull men att man också förstår att även om jag nu INTE gör det så duger jag ändå.!

Jag är också väldigt kluven till plastikkirurgiska ingrepp i ansiktet. Ok om det är befogat..bröstförstoringar/förminskningar kan jag lätt köpa . Precis som bukplastik-er, för det vet vi alla som har fött barn att det behövs! Men det jag är kluven till är ansiktslyft och drastiska dramatiska förändringar i jakten på att se yngre och bättre ut. Ena sekunden så sitter jag framför  spegeln och förfasas över att tyngdlagen nu också har gjort sig gällande hos mig. För att i nästa stund bli skräcklagen när jag öppnar en skvallertidning och ser hur ännu en vacker kvinna har förstört sig i jakten på evig skönhet!? Vad är det som gör att vi drivs att göra onödiga ingrepp? Är det tidens anda...ålderfixeringen eller är vi för jävla självupptagna eller vad tror du?


Jason Levis från Sex and the city ser ut som onda dockan!

Burt Reynold ser inte ens ut som sitt yngre jag utan som en asiat.

Gamla Dallas skådisen Joan van Arkskrämmer hästar i sken nuförtiden.

Donatella Versace har aldrig vart någon skönhet men hon såg ändå bättre ut före sin miljoningrepp!

Micky Rourke ser ut som om han hade en monstermask på sig.
 
Sylvester Stalone blir mer och mer lik sin sönderopererade mamma!
Titta på alla dessa föredetta skönheter..varför har dom föstört sig? Hur många blir snyggare av stora ingrepp i ansiktet? Alltså dom flesta ser ju ut som ufon..och ÄNDÅ spå funderar många modeller artister, skådespelare och vanligt folk dagligen på att fixa lite här och trixa lite där. Ja jag erkänner även jag slås av tanken då och då att jag kanske skull..för det  KAN ju bli bra..men oftast går det ju åt helvete...hehe. Ja vad skall jag säga...människan är ett komplicerat djur!
 
Beatrice Renner
beatrice.renner@gazet.se
10 Januari 2011 22:38