Lördag 23 Oktober 2021
 
 
Tanja testar: i+m Naturkosmetik 

I en månads tid nu har jag testat tyska ekomärket i+m Naturkosmetiks Body Relax Orange Vanilla bodylotion. Märket som startade i min absoluta favorithuvudstad Berlin för 30 år sedan. Alla i+m-produkterna är helt obehandlade och baseras endast på naturligt odlade råvaror från certifierade ekologiska odlinga och avger då även helt naturliga dofter. Denna är även Vegan.

        

Enligt pressmaterial: ska Wellness Body Relax Orange Vanilla tillföra huden näring, ge en lyxigt smidig känsla samtidigt som den avger en härligt doft av vanilj och apelsin. Innehåller förutom extrakt av vaniljstång och apelsinolja jojoba- och mandelolja.

Resultat: Formulan är verkligen smidig att smörja på och doftar gudomligt av vanilj och apelsin, kanske att doftan kan vara något överväldigande – men jag älskar den! Jag älskar allt som doftar mycket samtidigt som min känsliga hy inte reagerar alls efter en månads använding. Krämen lämnar inte heller någon kladdig hinna utan absorberas lätt av huden och ger en behaglig känsla hela dagen. Pumpflaskor är min stora favorit gällande bodylotion, vilket underlättar efter dusch och bad. Ett stort plus för den väl tilltagna flaskan (200 ml.) och priset cirka 165 kr.

Betyg 5/5 möjliga!

Full pott alltså för en bodylotion jag numera alltid kommer att ha i badrummet!

 
Tanja Andersson
tanja.andersson@gazet.se
17 Mars 2011 23:14