Lördag 23 Oktober 2021
 
 
Ekosmart scrub för själen
 
Nu lanserar Rostedt ansiktsscruben "Ecublast Multisensory Facial Scrub" i serien för "Ekosmart Hår & Hud & Själavård" en ekologisk scrub som ger dagliga rengöringsproceduren en meditativ dimension.
 
Förutom att alla Rostedts produkter för "Ekosmart Hår & Hud & Själavård"" är framtagna på naturliga och ekologiska ingredienser på en egen Thailändsk farm där tillverkningen motverkar fattigdom. Ställs också alla produkter in i ett heligt rum där andlig atmosfär skall ge dem en extra läkande raft.
 
Alla produkterna har också speciella aromaterapifunktioner, vilket i praktiken innebär att man skall ta produkten i händerna, löddra upp den med vatten, kupa händerna och inandas de läkande aromatiska dofterna innan användning.  En procedur som helar kroppen och själen.

En av nyheterna är "Ecublast Multisensory Facial Scrub" som rengör ansiktet på djupet med Tea Tree Oil och där pepparmint och eucalyptus stimulerar blodcirkulationen samtidigt som den kyler av ansikte och sinne. En rengöring som fungerar utmärkt på de flesta hudtyper.
 
Resultatet är en aromaterapeutiska upplevelsen är rakt igenom fräsch och gelén smidig att arbeta in i hyn. De små kornen som skall ta bort död hy är behagliga och irriterar inte hyn alls. Att hyn blir avkyld känner man direkt och efterkänslan är fräsch där ansiktet har samma feeling som det känns i munnen när man tagit en fishermans’ friend.

AROMAPROFIL:

Stimulerande, Energigivande, Aktiverande, Förnyande

AROMA INGREDIENSER:

Eukalyptus, Lavendel, Rosmarin och Mint

AROMA BESKRIVNING:

En aktivt upplyftande aromatisk komposition som ger fräscht, förnyande och energigivande effekt.
En unik aroma som har positiva effekter mot bl.a. huvudvärk, mental trötthet, förkylning, hosta, blockerade bihålor, illamående, jetlag, stress, PMS symptom, humörsvängningar och baksmälla.
Många av våra sinnen väcks och ökad hjärnaktivitet stimulerar vårt minne och fokusering


Priset är 299 kr. för 100 ml. du hittar den samt mer information om Rostedt och Eucublast här.

 
Tanja Andersson
tanja.andersson@gazet.se
06 Augusti 2010 10:07
 

 
Bild: Pressfoto